bleh ker > 1....sedangkan 1 pun tak terjaga terkejar2

gua ingat nak buat satu blog lagi
agak2 korang
mampu kah nak handle 2 sekali sedangkan yg satu pun tercungap2

1 more nak tnya mcm na nak manage 2blog guna 1 link aja
huhuhuhu
terlupa lah dulu2 ada try tapi tak ingat plak mcm na
heheheh

sapa leh tulun gua nih

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "bleh ker > 1....sedangkan 1 pun tak terjaga terkejar2"

  1. blueCITY® says:
    4/11/10, 9:01 AM

    salam..

    i ada lebih dari 1 blog
    tak susah kalau kita dah ada sumber
    memang penat sikit
    kalau betul cara...
    byk manfaat & masyukkkk

    sekian dari bukan pakar
    lalalalal