pandangan yang menggairahkan

aku tgh geram macam haram jer nih
bila kita buat baik org amek kesempatan atas kita
bila kita jadi selfish susah plak bila duduk dgn org

kok iya pun dia tuh bos owner that bisness
so dia fikir dia bagus erk dok goyang kaki
order jer orang buat apa menda pun
memang buat aku bengang arh
dia ingat dia ada duit so apa pun tak payah buat ehh

tunjuk lah contoh yang terbaik skit buat pekerja2
baru lah pekerja2 nak salute

berat sama di pikul ringan sama di jinjing
bukan nya ringan ko jinjing sorg2 berat ko lepas kan kat orang
memang mcm siot skit arh
aku tringin nak tgk dia mcm nih ada ker orang nak buatpasangan hidup
satu apa pun tatau harap muka ja lawa kacak otak letak kat lutut

pinggan makan nasi di buat nya pinggan letak bihun sup????
akai letak mana????

hmmm
aku pun malas gak buat keja tapi takda lah bengap bagai cenggini
dunia donia

p/s: memang tgh bengang nih.... makusu jgn dok gelak... tau lah dok skodeng blog nih.... diam2 sudah jgn declare siapa daku okeh....syhhhhhhhhhhhhhhhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "pandangan yang menggairahkan"

  1. caluk@cencaluk says:
    4/15/10, 9:32 AM

    marah tul kau he he

  2. rizputra7 says:
    4/15/10, 2:14 PM

    marah ker tue..

  3. amaL says:
    4/15/10, 6:03 PM

    tapi kalau dia hensem, errr...aku nak kak. hahahahaa