bertelanjang di tengah keramaian

malam sabtu yang lalu aku ada gi jenjalan kat sini ada buat karnival rakyat amenda ntah..... my cousin ajak gi jenjalan sambil tuh pickup adik aku kat bustop...... time gi tuh aku bawa lah kdt untuk buy jajan karang sambil2 pusing2 mana tau perut berkeroncong minta di isi.....

then pusing2 dalam kedai2 around the corner then my cousin buy a few keronsang 1 rm 1 so dia pun beli la.... aku mula2 jual mahal then tetiba tetarik plak tapi tak jadi gak beli tgk memang cantik tapi pk nanti2 lah bleh beli lagi coz karnival nih tutp 2 may sempat g tunggu gaji....hehehhehehe

sampai satu kedai nih aku tak sure nak cakap kedai apa yang pasti bg aku kedai serbaneka coz jual kasut jual baju jual beg jual t-shirt segala menda lah kan.... my cousin nak beli kasut trend skarang cap croc tuh mcm getah... aah mcm kasut bot p toreh getah...hehehehh

tgh my cousin gelebek kasut aku terjumpa sesuatu yang menggeletek hati....
wat a pleasant suprise


meh aku copy balik apa yang di tulis kat t-shirt tuh

okay, we took off our clothes
i got on top of you...
how long till it starts feeling good?

i don't know
but I've got
a headache already!

------
aku tertanya2 ada ka orang nak beli this shirt???
tak malu ka nak pakai???

aku rasa kalo yang pakai shirt nih lebih kurang tgh bertelanjang!!! opppssss sory ....

tapi stil konpius napa ada orang cetak menda sebegini
adakah galak utk gejala sex@seks????/
mmm konpius konpius

p/s: dah lama aku tak hupdate bzy skit ngan kanak2riang ria dorang nak xzam sibuk create soklan tuk revision huhuhuhu.... mcm aku plak nak hadapi final xzam mcm time dulu2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

nie yang bakal aku terbit kan dlm blog nih

adaptasi pertama

KASIH SEORANG LELAKI

=...=...=....=..=...=...=..=

ANIQAH INSYIRAH

cantik lemah gemalai, kegembiraan/kelegaan hati

IDLAN AYSAR
keadilan yang mudah

*****************
saat pertama kali bersua wajah itu tak pernah terpadam dari memori ingatan nya....

wajah itu sering di rindui biar ke mana pun dia pergi....

sejauh mana kau melangkah pergi tak kan pernah menjadi halangan buat diri ku menjejaki diri mu wahai sayang.....

seribu jejak mu pasti akan ku turuti
sayang

****************************
harap terhibur nanti
+++++++++++++++
nanti korang kasi lah aku maklum balas nya erk...hehehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

menu diet ker menu boyot

salam
balik keja tadi trasa lapar plak perut nih
buka peti sejuk beku ternampak plak koktel and daging burger
amek sesikit yg boleh then trus basuh
angkat kuali kecil letak atas dapur
lepas kan menda2 diet tadi
then jadi las sebegini selepas 20minit cenggitu
 lazat dan menyelerakan kan sedap beb
 wa caka lu... hehehehe
siap guna pisau siang sayur siang ikan siang ayam siang daging tuh beb.....
hheheheehhe
 5-6 minit jer makan dah mcm nih heehhehehhehe
memang menyelerakan lor

p/s: jap lagi nak gi merambu jap jenjalan malam2 hehehehe cari embun nak berembun

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

pandangan yang menggairahkan

aku tgh geram macam haram jer nih
bila kita buat baik org amek kesempatan atas kita
bila kita jadi selfish susah plak bila duduk dgn org

kok iya pun dia tuh bos owner that bisness
so dia fikir dia bagus erk dok goyang kaki
order jer orang buat apa menda pun
memang buat aku bengang arh
dia ingat dia ada duit so apa pun tak payah buat ehh

tunjuk lah contoh yang terbaik skit buat pekerja2
baru lah pekerja2 nak salute

berat sama di pikul ringan sama di jinjing
bukan nya ringan ko jinjing sorg2 berat ko lepas kan kat orang
memang mcm siot skit arh
aku tringin nak tgk dia mcm nih ada ker orang nak buatpasangan hidup
satu apa pun tatau harap muka ja lawa kacak otak letak kat lutut

pinggan makan nasi di buat nya pinggan letak bihun sup????
akai letak mana????

hmmm
aku pun malas gak buat keja tapi takda lah bengap bagai cenggini
dunia donia

p/s: memang tgh bengang nih.... makusu jgn dok gelak... tau lah dok skodeng blog nih.... diam2 sudah jgn declare siapa daku okeh....syhhhhhhhhhhhhhhhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

ku lihat langit luas terdampar
di dada nya di penuhi kepulan awan
tinggi nya mampu di gapai sang helang
kadang kala menjadi naungan kapal terbang
hebat nya alam ciptaan Tuhan

ku lihat bumi luas nya seisi alam
di hiasi kepelbagaian
kehidupan yang sungguh luar biasa
kadang kala bisa menjadi pencetus minda
sungguh hebat nya kurniaan Tuhan

ku punya perasaan yang satu
andai ku bisa menggapai nya
pasti ku tersenyum kembali
seperti waktu dulu

p/s: apa lah yg aku ngarut kan kat sini huh -_-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

missing not singing

uhukuhuk
napa buka page nya hanya kuar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

madu 2

salam suma...
jemput lah kes ini

pieces of broken heart
madu kemarin hari ini esok

ntah lah mampu ker tak aku nak menguruskan madu2 nih
apa2 pun aku nak try dulu
hehehheehhe

jemput lah dtg memeriah kan lagi yer

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

bleh ker > 1....sedangkan 1 pun tak terjaga terkejar2

gua ingat nak buat satu blog lagi
agak2 korang
mampu kah nak handle 2 sekali sedangkan yg satu pun tercungap2

1 more nak tnya mcm na nak manage 2blog guna 1 link aja
huhuhuhu
terlupa lah dulu2 ada try tapi tak ingat plak mcm na
heheheh

sapa leh tulun gua nih

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

antu nari2

video
nih lah yg kanak2riangria belajar....
suma suka video nih
hantu nari2 katanya...
ahahhahaha
bes gak buat mcm nih kanak2 cepat ingat

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

p - l - s - s - r


penat
letih
sibuk
sakit
r-nd-
ummmmmmmmmmm
tak baik mengeluh
tapi itu jer yg mampu aku buat tika nih
ntah lah rasa sikit pasti tak nak lagi rasa buat kali kedua

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

hilang sudah kunci itu


 

tiap hari hujan kat sini
lebat nya bukan main lagi
dah lama tak hujan
asik panas aja membahang
sekarang hujan dah turun
tanah yg kehausan pun terasa berlopak

aku suka waktu hujan
dapat lihat tika titis2 hujan mencecah tanah
terpercik kena debu2 tanah tu
rasa mcm satu kesenian tiada tolok bandingan

aku suka waktu hujan
mesti aku dongak langit
lihat titis2 hujan yg bakal rebah ke bumi
titis2 tu nampak cantik dan unik

aku suka waktu hujan
dapat hidu bau jalan tar yg sedang membahang
tiba2 di limpahi air hujan yg sejuk
terlihat kepulan2 asap dari atas tar kepermukaan udara

aku suka waktu hujan
pernah aku kempunan main hujan
1 hari hujan turun aku main hujan
tiba2 1 jerkahan hinggap di cuping telinga
trus terpotong stim nak bermandi kan hujan
tapi aku tak suka main lopak air yg dipenuhi hujan
takut kaki berkudis dan aku rasa sgt kotor sama itu air...

p/s: tringat waktu merempit ngan nek gi klas dalam hujan...basuh lenjun nek aku yg di belakang nih lah yg menolong mengcover kan segala aset2 nya tuh...
--------------------------------------

tapi aku benci kalo hujan turun di dasar hati.... dalam hati ada swimming pool doh...siamang tol lor

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS