tentang tarikh minggu ini

salam suma...........
sabtu, 20/2/2010
laptop masuk bengkel itu ari.............
huhuhuhuhu
kena serang virus
huhuuhuhhuh
sakit betul hati ini
geram dalam hati usah dikata........
asik kuar security alert anti malware sila beli apa jadah nya nama menda alah tuh..


ahad, 21/2/2010
dalam kerisauan akan lappy yg di masuki virus jadah setan tuh
aku gi jugak majlis persandingan abg spupu aku ba own yg dah pun selamat menjadi suami isteri yg sah tunggu khabar berita bakal menjadi ibu ayah lah pulak......


isnin, 22/2/2010
aku gi tadika mcm biasa sambil dalam hati rasa mcm nak terajang itu org yg mencreate virus jadah setan yg menyusah kan orang(aku).... dengan bawa lappy bersama kunun2 nya nak hantar workshop kasi repair tp tak jadi plak..... so wak lik rumah semula..... dan hari yg sama dapat tau hari rabu 24/2 akan ada penyelaras subjek datang nak tgk cara aku ngajao budak2 nih........wuuuuuuuu wa rasa mcm nak gugup jantung nih..... siyes bai wa cakap lu memang tak senang duduk bila khabar berita nih hinggap di cuping telinga wa....

balik rumah tido mcm biasa..... kul 1030 kot aku tido... then kul 245 pg buta2 matahari tak nampak coz bulan masih nak bercengkerama aku dah terjegil biji mata nih... terkebil2 kelip pok kelip pok...


selasa, 23/2/2010
gi taska macam biasa bawa lappy and sambil tuh rasa takut tuh ada coz besok lah hari nya mana aku mau lari mcm tak cukup tanah aja.... aku dah try praktis apa yg nak aja esok..okeh mcm senang ja mayb tadak masalah kot(mesti ada tuh tanda no confiden)..petang aku gi anta lappy masuk workshop....pokpek pokpek ngan owner workshop nih ok setle masalah aku...senang hati... balik rumah tido tetap tak lena juga...

apa jadah kul 4pagi mata dah terkebil2 ngadap zink....geram giler aku time tuh ngan 2biji mata nih.... nih mesti rasa takut tuh melanda diri wa yg menunggu masa sahaja lagi nih......


rabu, 24/2/2010
gi taska mcm biasa.... dalam keketaran yg teramat sgt nih aku rasa nak luruh jantung masuk ........ sampai lah turn aku nak di analisa...huuhh suma nya hancus dek kegugupan aku terketar2 aku rasa kemarin punya lagi ok time rehersal tuh....huhuhuhu....then amek lappy...hoye2

bali rumah kul 830 malam dah terbongkanh atas tilam kul 1030 terjaga then terlelap semula....... kul 1230 terjaga smula trus layan you think you can dance omputih punya dgn mummy yg tak tido2 lagi and dah sbtai dgn diri tiap2 malam jadi kelawar yg adik beradik burung hantu....wakakkaka

wa tak tido sampai lah pukul bapa terlelap sendiri then dalam kul 5 pagi wa terjaga lagi sekali.......apa masalah wa kurang pasti.....


khamis, 25/2/2010
hari nih gi taska dgn suka hati krn klas tadak coz today is party time nak celebrate beday kanak2riangria nih,,,,,,,,bes siot wa cakap lu dgn gelagat dak2 nih buat aku sama terasa nak main nanti wa upload pic beday party wokkeh


26/2/2010-28/2/2010
cuti hoyehoye......... sambil meloncat gaya kanak2riangria sila bayang kan ahakzzzzzzz


sekian tamat lah schedule minggu ini.......

psssttttt(pinjam jap yer oranglidi): wa tertanya2 pagi buta nih kul bapa plak wa akan terjaga erh...apa ini adalah salah satu sindron penyakit??
sapa2 nak tolong jawap sila lah berbuat demikian di bahagian komen okkeh.......sekian............


p/s: wa rindu giler nak blogging.....siyes cakap hidup mcm tadak makna bila tak godek blog......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "tentang tarikh minggu ini"

  1. caluk@cencaluk says:
    2/26/10, 10:15 AM

    notebook dah ok ke ? kau x leh tido sebab pk mcm2 he he

  2. jalak lenteng says:
    2/26/10, 1:10 PM

    huhuhuhu..jauh di sudut hati aku dapat rasakan komitmen seoang guru..

    ala..ape lah salahnye bli antivirus yg original pnyer..siap anto kedai..ekeke

    jgn teruk2 sgt kerja..kudrat nak pakai lama kak oi..hahaha


    sehat2 selalu..jage diri..

  3. acap says:
    2/26/10, 7:26 PM

    misti kaya ternak virus..

  4. sayu=pilu says:
    2/27/10, 12:03 AM

    caluk:
    dah ok nih memory kad plak buat hal.....10sion weh

    jalak:
    ahahhahha...
    letih siot ngan bdk2 nih...noty se noty2 aku masa kicik dulu2 wakakak

    acap:
    kayap banyak weh...wakakakak