i lebiew.....sama lu...asal blushing nih....

salam suma...........sihat kah anda2 suma
wa harap korang2 suma sihat2 lah sejahtera di sana di sini di sinun yer.........
1st wa nak mnta maap lor bebanyak2 yer sebab wa dah memang kurang nk jd bloggerholic mcm dulu2 disebabkan masa yang sering mencumbui gua....erk mencemburui gua.....masa yang terhad wa rasa kena ++++ 24 jam lagi baru masa cukup kot...ker wa sendiri yang tak dapat nak agih2 kan masa wa dgn teratur sehingga menjadi kucar kacir sebegini rupa......adoyai....penat tuh.....
wa mula merindui zaman2 wa buat keja welfare dulu2... 1 hari 2 3 entri wa hupdate blog setiap hari gak lah.... tapi skang nih 1mgu nak hupdate blog pun jenuh wa dok bercintan bercintun dulu.... coz why??? idea nih melambak2 dlm otak tapi jap gi bila tengah mengarang tetiba jer blackout woit....mcm tretttt jer.... cis cake tol la...tapi apa hal pun wa nak share satu citer sama lu orang..........
==============================================
wa sebenar nya dah nak tukar professor...erk profession lor.... wa dah tamau pegang tittle ticer cikgu or laoshi or what eva..... wa dah tamau gi kalo tittle yang wa pegang tuh bukan wa dapat dr pihak yang berwajib... nanti wa citer apa sebab wa tamau pegang tittle nih lagi nex month wokkeh.... wa berbalik pada citer yang wa nak share ngan lu orang suma.....hehhhehhe

pada tarikh 21-7-2010 jam 1030pg bersamaan hari rabu last week wa dapat satu cal yang bgtau wa ada intebiew kul 3ptg... wa bila denga intebiew nih memang dah lemah lutut beb wa ckp sama lu...jantung nih rasa mcm berdegup di luar bukan lagi di tempat asal beb.... wa time tuh dah la dlm kelas nak ngajar kanak2riangria nih.... wa memang dah tak leh fokus dah stat telinga wa dpt tanggap jer perkataan intebiew nih.... wa pun tak leh nak ngaja jd wa kasi budak2 buat exercise jer lah sambil wa guided dorang tuh sebanyak 5orang......

then wa pun minta lah balik awal kul 1230tgh hri coz nak prepare lah apa2 yang patut pasal company tuh and pasal responsibility gua bagai segala maknenek lah kan nanti org tuh nak tanya gua... sebab gua dah pernah g intebiew dekat 5 6 kali gak la so wa tau gak la apa yg nak ditanya... tapi biasa la ko bila ko dah nervous ko planning bagai nak rak akan terus jd berselerak.....huhuuhu.... aku nih hafal ingat suma siap2 sampai kan lunch pun tak makan nih sebab kecut perut....

siap2 bagai nak rak kul 230 kuar lah nak g intebiew dgn segala info dlm kepala... sampai jer kat opis tuh dlm kul 250 punctual beb...dorg minta aku tunggu jap kat tmpat menunggu...ok fine.... then tetiba akak tuh ckp bos tak blik opis gi dorang gi meetg kat island...minta gua dudk situ dulu dlm kul 430 bos balik...oo aisyemen wa ckp nanti wa dtg lain la lama tuh nak tunggu.... fine dlm kul 430 wa dtg len ngan makusu wa plak... wa ketaq nih beb nak kena intebiew.... wa masuk dgn sopan lagi ayu.... dudk tmpa tdi gak...then bos pgil naik opis....wa jln penuh keayuan.... 3jejaka aka bapak2 orang laki2 org yang akan mengintebiew gua.... gelabah nak mampus asal ramai sgt nak intebiew gua nih....

sampai kat atas wa buka kasut masuk dlm opis sekali wa mcm nak pengsan bai.... nih mcm tongkakng pecah opis ka stor...hehehhe......rupa2 nya intebiew nih tak formal beb ala kadar jer...mcm sembang kedai kopi jer bos ckp 5minit jer dia ada msa nak intebiew gua....hehehehe...why coz sekrang dah nak hbs opis hour la beb...kehkehkeh....
tapi yang tak bes nya wa sanggup belapo sepanjang hari tak mkn nasi beb krna nak kena intebiu nih.....huhuuuuhu balik ja umah wa blasah nasi mcm 1bln tak makan.....hehehhehehe
memang gempaq habis wa ckp lu kalo suma intebiew mcm tuh kan senang tak la wa nih diserang demam kura tiba2.....
mcm stu msa dulu gus g intebiew sampai tadak sora nak ckp pun susah sampai pengintebiew ckp wa nih kena mdi bunga kot......kihkihkih

gua saja buat title gempaq...hehehhehehhe

p/s: gua tak sempat nak balas komen2 yg lepas harap maaf yer......huhuhuhuhuu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "i lebiew.....sama lu...asal blushing nih...."

  1. ber_u_wang says:
    7/24/10, 8:13 PM

    gud luck keje baru

  2. beautiful_rose says:
    7/25/10, 8:06 PM

    good luck!
    lama tak nampak ko update... =)

  3. sayu=pilu says:
    7/25/10, 8:50 PM

    uncle:
    thanz uncle..himpun duit nak jumpa uncle nex year..bleh


    rose:
    thanz beb....bz skit tak sempat nak on9 lor